Tuesday, December 2, 2008

Balik Dari Utara

Beberapa hari tak de entry sebab ke utara untuk berjumpa abah. Lama jugak tak jenguk abah sebab sekarang abah tinggal di Kangar, Perlis dengan abang Nan. Jadi kalau saja-saja nak drive ke sana ada dalam 320km. Sebelum nie masa abah tinggal di kampung di Kamunting, boleh dikatakan setiap dua minggu sekali mesti jenguk kalau tidak setiap minggu tapi sekarang nie sebab jarak menjadi halangan. Jadi nie baru sampai dari utara dan tak sempat nak citer apa-apa nanti la esok sambung.... Banyak kerja kena buat.

4 comments:

hazlin said...

320km tu berdesup je dgn mr.V tu. musti banyak sopppiiingg. keje banyak skrg. nanti kta goossiippppp banyak-banyak tau. okayy, yg lain jgn jeles!!!

Selamat dgn "kerja" baru. aku tgh pulun skrg ni

siti_m said...

lin..
minyak turun nie bole la kot berdesup selalu lepas nie. sopping sikit2 je kat padang besar. hehehe..
aku ari khamis nie baru start mesyuarat kena pulun jugak la pas nie

Habshah said...

Hai Assalammualaikum,

Cuti Raya Haji ini kami akan ke Changloon la untuk hantar Ita dan buat checkup monthly dia dekat putra Medical centre. Ingat nak singgah Taiping kalau ada sesiapa, tapi kalau dah tak ada, tengoklah.

Selamat bertugas sebagai pemeriksa.

siti_m said...

kak basah
kalo tak de orang pun singgah je la