Wednesday, December 3, 2008

Entry Pagi Rabu

Pepagi lagi dah ada kat sini untuk hantar kereta, untuk diservice. Ye la kan dah cuti-cuti Malaysia ke Pantai Timur dan Utara jadi kereta perlu diservice. Nasib baik semalam call Shikin untuk tolong booking dan dia suruh datang pukul 8 pagi. Petang katanya dah penuh. Pergi je la pukul 8.00 pagi pun. Lepas nie mungkin susah sikit sebab nak ke Ipoh esok sampai Sabtu untuk Mesyuarat selama tiga hari dan pukul 11.00 pagi nie ada appoinment di HSM. Kat sini ada Internet Corner dan Coffee Corner, sebab awal pagi jadi tak de orang guna komputer jadi ambik kesempatan untuk masukkan entry nak tunggu ada dalam 2 jam lama tue....

4 comments:

- jinggo - said...

selamat pagi dan selamat bercuti cgu...saya akan balik Teluk Intan.Negeri kita.....lama tak nengok Jam Condong dan paling penting kat Teluk Intan tu. Mastan Ghandi...mee rebus...

siti_m said...

jinggo..
selamat balik kampung drive carefully dan selamat hari raya. lama ke tak balik teluk intan, berapa hari di teluk intan. Mee rebus mastan ghani sedapkan...

hazlin said...

Selamat! esok (Khamis) abis mesy.

siti_m said...

lin..
aku baru nak start mesyuarat...