Monday, May 18, 2009

Perjalanan balik

Selalunya gambar-gambar yang diambil semasa ke mana-mana banyak jugak walaupun kamera tak canggih macam orang lain. Dari dulu berminat untuk beli kamera DSLR tapi tak tau bila boleh beli... Masa KPLI dulu dalam subjek Teknologi Pendidikan ada satu tajuk tentang membuat slide untuk P& P. Slide nie rasanya orang sekarang tak guna dah, sekarang pakai power point je... senangkan... Dalam subjek nie kami digalakkan memiliki kamera SLR, (masa tue digital tak de lagi, nie citer zaman batu....) untuk mengambil gambar. Belajar la serba sikit asas fotografi dari pensyarah. Masa mula-mula beli kamera asyik la ambil gambar sana-sini... tengah excited la kata, tapi lelama teruk jugak nak keluar duit untuk cuci gambar. Jadi akhirnya terhenti hobi mengambil gambar nie. Lagi satu bila ambil gambar, gambar kita tak de dalam tue...
Ok nie gambar-gambar yang diambil semasa dalam perjalanan balik dari Pulau Pangkor. Gambar di Jeti Pulau Pangkor dan dalam feri. Saja je nak letak sini. Tak de nak citer apa-apa tengok je la...












4 comments:

ashley said...

nak kopi paste gambar dua kat atas sekali tu..? boleh?

suker suker suker..

ada awan.
ada laut..
ada jeti..

boleh laaaa...

Habshah said...

Assalammualaikum,

Tengok gambar-gambar Lumut ni , terkenang bilalah lagi kak cah akan ke manjung. Masa sungguh cepat berlalu. Dulu selalu ke manjung, kemudian ke Changloon. Itupun dah tamat. Semua jadi kenangan.

Just love you

siti_m said...

ashley
saya ok je kalo nak kopi paste
baru je belajar nanti bole blajar ngan ashley ye ttg fotografi

siti_m said...

Salam kak chah
ada masa dan cuti bila2 datang la lagi ke sini....
love u too