Thursday, January 29, 2009

Talian Internet Dah OK

Balik dari Perlis ingat nak terus berblog dan banyak jugak entry yang nak letak di sini..... tapi tu la talian internet pulak ada masalah. Mula-mula ingatkan modem atau komputer yang problem (nak keluar duit la pulak...), so terus talipon TM di talian 100, tapi dua hari lepas tue TM call balik dan bagi tau memang ada problem talian streamyx kat sini dan dia kata ada lebih kurang 36 aduan tentang talian internet yang bermasalah dan masalah akan cuba diatasi sebelum 31 Januari.
Alhamduilillah hari nie cuba on kan modem dan try connect boleh la pulak.... YAHOOOOO.... streamyx dah ok....

10 comments:

Habshah said...

Assalammualaikum,

Ingatkan bercuti sakan sampai sibuk tak ada cerita baru. OK selamat berblog.

- jinggo - said...

....cgu ada persoalan.

cgu dulu sekolah kat SMK Sg Chuah ke...dekat rumah saya tu.
Puan Habsah tu pengetua sekolah ke....!

kedua : selamat kembali ke alam maya.teringat juga tadi....

siti_m said...

salam
tak gie mana2 pun. ke perlis je ngan kijai pas tue siapkan keje sekolah je.
kak basah ke mana?

siti_m said...

jinggo..
saya tak pernah sampai kat sekolah tu pun. Pn Habshah tu Pengetua kat SMK Sg Choh dan dia kakak saya.

kedua: terima kasih memang rindu nak baca blog kawan2, kebetulan komputer saya memang tak boleh wifi jadi tak boleh nak bertenet

ashley said...

Err Ni mesti pekena pulut dakap ni he he he tengok terus 'mendakap' komputer tu..

hazlin said...

keje sekolah? aku tak ada pun...eish... cutikan.. relax la...

Tera said...

biasa le tu, klu line tak prob bukan streamyx tu namenye... hehe, i luv my pc too....

siti_m said...

ashley
nie tak abis-abis lagi mendakap pc hehehe...

siti_m said...

lin
kan lepas cuti nie nak ada mesy pencerapan jadi kena la siapkan keje2 tue Huhuhu...

siti_m said...

Tera
tue la tension jugak nak tunggu line tue elok balik....