Friday, January 23, 2009

Lunch di Old Town White Coffee

Balik dari sekolah hari nie terus ke Giant untuk beli beberapa barang keperluan yang dah nak habis selain dari menambahkan stok barang-barang. Tau kan gula dengarnya lepas Tahun Baru Cina nie nak naik harga, jadi walaupun jarang guna gula tapi beli la untuk kegunaan mana tau nanti kalau rajin nak buat kuih atau puding..... hehehe rajin kee???? Masa nak gie Giant tu nampak la Old Town White Coffee nie dah buka, jadi lepas balik dari shopping terus gie makan di sini. Tambah lagi satu kopitiam di Manjung nie. Dulu ada City Kopitiam dan Manjung Kopitiam, sekarang wah.... Old Town dah mari....

Kebetulan dah pukul satu terus lunch di sini. Jadi untuk kali ini (macam akan datang lagi dan lagi nie hehehe....) makan signature dish Old Town nie White Coffee dan Curry Mee. Fokus dekat sikit mee kari tue..
Haa... nie dia. Rasa ok la sedap dah pernah makan mee nie di cawangan Old Town yang lain dan rasa tak beza. Boleh makan lagi tapi lepas nie try yang lain pulak.
Lepas makan mee order pulak Kaya and Butter Toast nie. Memang kenyang la hari nie..... Alhamdulillah...

4 comments:

Tukang cerita said...

mcm best...
nak try gak lah nanti2...

siti_m said...

tukang cerita
memang best pun ajak tukang ubat gie...

hazlin said...

nak g jugak :)

Mazlina my said...

syoknyer.... nak g jugakkkk!!! :-(