Saturday, July 4, 2009

Kak Zue DI Santiago, Chile

Salam semua.... Selalunya bila on komputer dan melayari internet jarang-jarang sangat YM letak dalam keadaan available, selalunya invisible je atau tak on kan YM tue. Tapi malam nie sebab Mazlinawati kata nak berYM jadi terus on kan YM dan tetiba Kak Zue kawan yang berada di Santiago, Chile tegur (dulu pernah buat entry tentang Kak Zue). Wah lama tak dengar citer dari Kak Zue, sebelum nie selalu dia call je dan hantar email. Jadi tadi terus minta Kak Zue hantar gambar yang dah lama minta. Nie la antara gambar yang dihantar.
Kak Zue dan suami Abang Zali yang bertugas di Kedutaan Malaysia di Santiago, Chile. Dah minta kebenaran untuk masuk gambar-gambar di blog nie.
Atas dan bawah gambar Kak Zue dengan anak bongsu Iqmal. Dua lagi anak Kak Zue ada di Malaysia. Yang bawah nie gambar kiranya majlis penyampaian sijil sekolah Iqmal selepas tamat sekolah rendah la kiranya. Di sana sesi persekolah baru bermula bulan Julai.
Kak Zue, wah makin awet muda sekarang.
Gambar atas dan bawah nie katanya masa beli barang dapur di pasar.
Dah lama kenal dengan Kak Zue nie dan mungkin bulan Disember nie baru dia balik bercuti ke Malaysia. Mungkin masa tue boleh jumpa lagi.



2 comments:

kuIna LadyInRed said...

sy dok g luar negara kat sini2 aja..
hehehe...

siti_m said...

kulna
saya pulak gi luar perak je...