Wednesday, August 12, 2009

Cuti

Get WellSalam semua.... Confirm mulai hari nie sekolah akan ditutup kerana H1N1 sehingga 18 Ogos 2009. Pagi nie bila sampai di sekolah dekat pagar ada satu surat berwarna pink di tampal, notis pemberitahuaan tentang premis diarah ditutup.
Alamak memang la seronok bila bercuti nie tapi bila fikir pelajar akan menghadapi peperiksaan percubaan SPM tak lama lagi dan ada sikit lagi sukatan yang perlu dihabiskan jadi rasa macam mana ye... Lepas tue cuti nie mungkin perlu diganti, tue yang lagi tak best nak cuti...
Nak buat apa cuti nie??? Ramai kata duduk rumah je, ada yang nak menjahit baju raya langsir, cuba resepi baru dan ada yang nak balik kampung... Nak buat apa yeee????? Hrmmmm.....

8 comments:

ashley said...

Kalau akak, boleh buat baju kurung selai dua..pastu layari internet sampai tertungging!!

Tukang cerita said...

selamat bercoti kak....

hazlin said...

yeah.. bercuti sakan..

kuIna LadyInRed said...

memang itu yg ditunggu kan... tp coti mengejut mcm nie sure blur... tak tahu nak wat apa nak g mana...

siti_m said...

ashley
internet tue la yang saya buat masa cuti nie... nak menjahit tak pandai.. hehehe

siti_m said...

Tukang cerita
sama2 la kita bercuti....

siti_m said...

lin
selamat menjahit... berapa helai baju nak sudahkan??

siti_m said...

kulna LadyInRed
tunggu2 jugak tapi... bila fikir pelajar nak exam tak lama lagi macam tak seronok pulak...