Tuesday, August 18, 2009

Buat Apa???

Salam semua... Cuti sekolah kerana H1N1 selama seminggu dah berlalu... buat apa??? Hehehe... tak buat apa dan jalan ke mana-mana pun. Tapi masa nie ambik kesempatan cari kawan-kawan masa sekolah dan universiti di Facebook. Facebook nie dah lama daftar tapi tak pernah explore functionnyer. Dan wow... jumpa beberapa orang kawan yang dah bertahun-tahun lamanya tak dengar khabar berita, sejak tamat zaman persekolahan lagi.... bestnyer... Masih tunggu beberapa orang kawan lagi untuk accept. Satu lagi kat Fb nie main Farmville, dalam masa tak sampai seminggu nie dah masuk level 10. Wah gigih betul la jadi petani dan bercucuk tanam dalam game nie... Asyik-asyik check ladang dan pungut hasil bila sampai masanya... Pas nie kena kurang-kurangkan main Farmville. Yang dah ada akaun Fb cuba la main game nie kalo ada masa dan tak tau nak buat apa... hehehe... nak bercucuk tanam kawasan sangat-sangat terhad di rumah jadi bercucuk tanam di alam maya je...

farmvillelogo

Esok Rabu dah sekolah balik tapi untuk tiga hari je sementara nak tunggu cuti selama 7 hari lagi. Tapi cuti kali nie ada exam PTK. OK mula baca buku sekarang berhenti sat jadi petani....

5 comments:

Mysunshine Gift Shop said...

salam tuan rumah,

I'm doing 'Say it with cupcakes' - charity drive. I work together with my sahabat in TM, Jules, eksekutif suri (serunding) & ummikusayang

Part if our sale goes to the orphanage home. you can see the list in my blog. mysunshine2u.blogspot.com or mysunshine-cupcakes.blogspot.com

if sudi pls share this with all your friends & relative.

appreciate your help

zar

ashley said...

Siti,
akak pun daftar dalam Facebook tapi masih binggung nak buat apa kat situ..

lebih suka berada dalam blogger.

kuIna LadyInRed said...

sy pun dah bertahun tak operate fesbuk tu

siti_m said...

ashley
blog lebih macam diari dan catatan.. kat facebook bole chatting, main game, letak gambar, cari kawan sekolah, u, tulis diari pun boleh...
sikit sebanyak macam blog jugak

siti_m said...

kuina
saya baru je start operate fb saya yang dah lama start tue...